Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@05:23:29 GMT

ضربه مهلک فدراسیون فوتبال به تیم‌های ملی در ۴ سال اخیر

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۶۹۹۱

ضربه مهلک فدراسیون فوتبال به تیم‌های ملی در ۴ سال اخیر

تیم‌های ملی فوتبال ایران در سال‌های گذشته نتایج بسیار بدی را کسب کردند که نتیجه این اتفاق، سقوط تیم‌های ایرانی در رده‌بندی آسیایی و همینطور شکست در رقابت‌های مختلف بود.

فدراسیون فوتبال در دوره مدیریتی علی کفاشیان با وجود تمام انتقادها توانست نتایج خوبی را به دست آورد و در پی همین برنامه‌ریزی‌ها بود که تیم‌های ملی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان توانستند با موفقیت در رقابت‌های آسیایی، راهی جام جهانی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند در دوران مهدی تاج و با سیاست‌های مختلف محمدرضا ساکت به شکست منتهی شد و امروز تیم‌های ملی در وضعیت مناسبی حضور ندارند.

برا درک بهتر عملکرد فدراسیون فوتبال در چهار سال اخیر در اداره تیم‌های ملی مردان، نگاهی به نتایج ها و همینطور وضعیت کنونی آن‌ها خواهیم داشتم.

*تیم ملی جوانان - سید چهار آسیا

پس از نتایج درخشان تیم ملی در سال ۲۰۱۶ و صعود به جام جهانی جوانان ۲۰۱۷، فدراسیون فوتبال تصمیم بر انتخاب مربی جدید برای این تیم کرد و فرهاد پورغلامی جانشین امیرحسین پیروانی شد. در نتیجه این انتخاب‌ها، تیم ملی جوانان با حضور در دور مقدماتی قهرمانی آسیا به میزبانی اردن، حتی از گروهش هم صعود نکرد و نتوانست در دور نهایی شرکت کند.

بعد از گذشت دو سال، فدراسیون فوتبال در آخرین ماه‌های مدیریت، سیروس پورموسوی را برای مربیگری این تیم انتخاب کرد که تیم ملی جوانان توانست با میزبانی در تهران، به عنوان تیم صدرنشین راهی دور نهایی شود و اکنون به علت نتایج ضعیف دوره گذشته در سید آخر قرار دارد و امکان حضور در یک قرعه سخت وجود دارد.

*تیم ملی امید – سید چهار آسیا

ناکامی‌های تیم ملی امید هم از دیگر شاهکارهای فدراسیون فوتبال بود. هر چند این تیم در دوران کفاشیان هم خوب عمل نکرده بود، اما نتایج در دوران ریاست مهدی تاج و مدیریت ساکت بدتر هم شد به طوریکه تیم ملی در سال ۲۰۱۷ نتوانست از مرحله مقدماتی در گروهی متشکل از سه تیم عمان و قرقیزستان صعود کند و در مسابقات نهایی غایب بود.

همین مسئله موجب دشوارشدن کار تیم ملی امید در سال ۲۰۲۰ شد؛ جایی که به علت حضور این تیم در سید چهارم، با قرعه سختی رو به رو شد و نتوانست در انتخابی المپیک از دور گروهی هم بالاتر رود و سودای حضور در المپیک در همین مرحله از دست رفت.

*تیم ملی نوجوانان – سید سه آسیا

تیم ملی نوجوانان هم عملکردی بهتر از سایر تیم‌های ملی نداشت. تیمی که به لطف آماده‌سازی مناسب در دوران مدیریتی کفاشیان توانسته بود سهمیه جام جهانی را به دست آورد، در دوران ریاست مهدی تاج در مرحله گروهی قهرمانی آسیا حذف شد تا امروز تیم حسین عبدی در آستانه قهرمانی آسیا ۲۰۲۰ در سید سه قرار گیرد و رقبای سرسخت را بالاتر از خود ببیند.

*تیم ملی بزرگسالان – در خطر حذف از آسیا و جام جهانی

ماجرای ناکامی‌های اخیر تیم ملی ایران در بازی‌های اخیر انتخابی جام جهانی و جام ملت‌ها برای تیم‌های مختلف برای همه مشخص است. این تیم که در دوران کارلوس کی‌روش نتایج خوبی در جام جهانی و جام ملت‌ها کسب کرده بود، با انتخاب اشتباه مارک ویلموتس اکنون در خطر ناکامی بزرگی قرار دارد که می تواند لطمه بزرگ را به فوتبال ایران وارد کند.

به گزارش ایسنا، انتخاب‌های اشتباه و فراهم نکردن شرایط مناسب برای تیم‌های ملی از مهمترین عوامل ناکامی‌های اخیر فوتبال ملی هستند که در نتیجه سیاست‌های اشتباه مدیران فدراسیون فوتبال رقم خورده است.

* خبرآنلاین

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال تیم های ملی جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به بالا رفتن میانگین سنی بالای لیگ برتر معتقد است مربیان را نمی‌توان به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کرد.

به گزارش مشرق، مجید جلالی، رئیس کمیته فدراسیون فوتبال درباره صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر پیر بودن لیگ برتر فوتبال ایران، با اشاره به اینکه خروجی لیگ با میانگین سنی بالا در تیم ملی هم دیده می‌شود، اظهار داشت: این مسئله یک موضوع واضح و روشن است، با توجه به اینکه در دوره گذشته جام‌جهانی و همچنین جام ملت‌های آسیا، تیم ملی یکی از پیرترین تیم‌های شرکت کننده بود، ضرورت تغییر نسل در تیم ملی فوتبال احساس می‌شود. در چنین شرایطی تغییر نسل تیم ملی در حالی که بدنه فوتبال و لیگ کشور میانگین سنی بالایی دارد، ممکن نیست.

وی افزود: پیر بودن لیگ سبب شده که میانگین سنی تیم ملی هم بالا برود و پیر شود. بنابراین در کمیته فنی فدراسیون پیشنهاداتی را در این رابطه برای فصل آینده لیگ برتر به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم. همچنین در این زمینه برای تغییر آیین‌نامه نقل‌وانتقالات جهت جوان شدن لیگ جلساتی خواهیم داشت. در آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بندهایی وجود دارد که باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایطی که سبب شده است میانگین سنی تیم‌های لیگ بالا برود، تاکید کرد: وقتی در لیست باشگاه‌ها، ۲۲ بازیکن بزرگسال و ۷ تا ۸ بازیکن خارجی بتوانند حضور داشته باشند، مشخص است که فرصت به بازیکنان جوان نمی‌رسد. در این زمینه‌ها باید مقداری تجدیدنظر کرد.

جلالی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در بالا رفتن میانگین سنی لیگ، دیدگاه نتیجه‌محوری در بین مربیان و باشگاه‌ها است، تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زیاد بازیکنان بزرگسال در لیست باشگاه‌ها و همچنین مجوز جذب ۶،۷ بازیکن خارجی، سبب می‌شود که فرصت به بازیکنان جوان نرسد و بازیکنان جوان خیلی به سختی بتوانند خودشان را به ترکیب برسانند و شایستگی‌هایشان را ثابت کنند. چنین رویکردی لیگ را پیر می‌کند.

وی میانگین سنی بالا را تنها متعلق به لیگ برتر ندانست و عنوان کرد: در لیگ‌های پایین‌تر هم با این مشکل روبرو هستیم و باید در آیین‌نامه جذب بازیکنان در لیگ‌ها تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد با پایین آمدن قدرت ریسک مربیان ایرانی، استفاده از بازیکنان جوان هم کمتر شده است، گفت: ما مربیان را نمی‌توانیم به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کنیم اما می‌توانیم از طریق آیین‌نامه لیست بازیکنان و اینکه تعداد بازیکن جوان و بزرگسال چند نفر باشند، تیم‌ها و مربی‌ها را به سمت استفاده از جوانان سوق بدهیم. همچنین با درج برخی مقررات تشویقی در فصل نقل‌وانتقالات، می‌توان برای تیم‌هایی که از بازیکن جوان بیشتر استفاده می‌کنند، امتیازی در نظر گرفته شود.

جلالی درباره اینکه با ادامه این روند، فوتبال ایران چه آینده‌ای پیش رو خواهد داشت، تاکید کرد: هیچ راهی جز جوانگرایی و تغییر نسل پیش روی فوتبال ایران نیست، اگر می‌خواهیم در آینده با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و تیم ملی در مسابقاتی که شرکت می‌کند یک رقیب قوی باشد، نیازمند تغییر نسل هستیم. البته امروز استفاده بیشتر از بازیکنان جوان تبدیل به یک باور عمومی در بین اهالی فوتبال شده است و باید این کار انجام شود و فضا برای تغییراتی که باید صورت بگیرد، آماده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • گل کریستین رومرو به آرسنال روی اشتباه مهلک دروازه‌بان (تاتنهام 1-3 آرسنال)
  • نتایج دیروز و دیشب فوتبال باشگاهی اروپا
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • جلسه فوتسال و فوتبال ساحلی AFC با ریاست مهدی تاج
  • اعلام نتایج یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال/ سپاهان صعود کرد، پرسپولیس حذف شد
  • نتایج یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال؛ صعود سپاهان، حذف پرسپولیس 
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • نتایج کمانداران ایران در دور حذفی کاپ جهانی شانگهای